Tűzijáték kivitelezés, tűzijáték tervezés, tűzijáték rendezvény, pirotechnikus > Tűzijáték - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Tűzijáték kivitelezés, tűzijáték tervezés, tűzijáték rendezvény, pirotechnikus > 14 weboldal. Kategória leírása: Tűzijátékot szeretne rendezvényére? Pirotechnikával, tűzijátékkal foglalkozó cégek, tervezők, kivitelezők, pirotechnikus szakemberek.
Szponzorált linkek
PyroDekor
http://pyrodekor.hu/

PyroDekor tűzijáték kivitelező és pirotechnikai szolgáltató. Profi minőség elérhető áron. Nálunk megtalálja azt a tűzijáték megoldást, amellyel sikerrel szerepelhet rendezvényén, céges party-ján, esküvőjén, családi programjain. Több, mint tíz éve balesetmentesen, a legszigorúbb pirotechnikai szabályoknak megfelelve szolgáltattunk például az augusztus 20-i tűzijátékok alkalmával Budapesten és számos pontján az országnak. Tekintse meg referenciáinkat.

PyroDekor
Leskovics Pirotechnika
http://www.tuzijatek-varazs.hu/

1993 óta foglalkozunk tűzijáték szervezésével és lebonyolításával az ország egész területén. Az elmúlt évek során több, mint ezer tűzijátékot valósítottunk meg különféle rendezvényeken, balesetmentesen. Címünk: 5711 Gyula, Fehér-Körös u. 15., Tel: 66/460-031 Ajánlatok: klasszikus, esküvői, party, céges tűzijátékok. Különlegességek: vízi tűzparádé, beltéri, színpadi (filmes) tűzijátékok kivitelezése.

Leskovics Pirotechnika
Ad Astra Pirotechnika Kft.
http://www.adastra.hu/cegunkrol.shtml

Tűzijátékok teljes körű kivitelezése, léggömbdekorációk tervezése az egész ország területén. Egész évben forgalmazható játékos pirotechnikai termékek, konfetti bombák, parafinfáklyák kis- és nagykereskedelme.

Ad Astra Pirotechnika Kft.
Pirofilm Kft.
http://pirofilm.hu/

Magyarországon a film- és szórakoztatóiparban szükséges látványtechnikákat, speciális pirotechnikai effektusokat a Török Ferenc által vezetett Pirofilm Kft. végzi.

Pirofilm Kft.
Pyro-1 Kft.
http://www.pyro-1.hu/

1992 óta foglalkoznak tűzijátékok szervezésével és lebonyolításával az ország egész területén, több megyében helyi központokkal.

Pyro-1 Kft.
Pele Pirotechnika
http://www.szegedpiro.hu/

Cégünket a Hawaii-szigetek Peléjéről neveztük el, aki a tűz, a teremtés és a vulkán istennője. Tűzijáték egész évben, minden ünnepélyes alkalomra, kül- és beltéren egyaránt! Rendelhető esküvőre, születésnapra, kerti partyra, falunapra, szilveszterre vagy bármilyen ünnepi eseményre. Színpadi rendezvényekhez hang-, füst-, és fényeffekteket biztosítunk. Egyedülálló szolgáltatásunk a Feng Shui tűzijáték: a tradícionális Feng Shui elveket figyelembe véve az adott helyszínre tervezett, instrumentális kínai zenére komponált, holisztikus tűzijáték. Kapcsolat: Havai Zoltán pirotechnikus, 6753 Szeged, Csatár u. 29.

Pele Pirotechnika
Pyroverzum
http://www.pyroverzum.hu/

Az a rendezvény melynek programjai között szerepel egy jól megtervezett tűzijáték minden esetben fokozottabb érdeklődést kelt a meghívottak körében. Nem mindegy azonban, hogy Ön hogyan kezd hozzá ezen látványosság megszervezéséhez. Ebben szeretnénk Önnek segíteni, tanácsot adni és ha minket választ akkor egy életre szóló élményben részesíteni!

Pyroverzum
Vezúv-Kalmár Kft.
http://www.vezuvtuzijatek.hu/tuzijatek.php

Nagy tapasztalatot szereztünk a tűzijáték szolgáltatás terén, hiszen számos esetben - a megrendelő igényeihez is igazodva - kellett a legkülönbözőbb feladatokat teljesítenünk, nehézségeket megoldanunk. Fennállásunk óta számos rendezvényre tettük fel a "koronát". Mindig különös gondossággal, részletességgel - a helyszín alapos ismeretében - kezelünk, és ennek megfelelően alakítjuk a show egészét. A kisebb családi rendezvényektől a nagyobb tömeget vonzó események tekintetében nagyszerűen megálltuk a helyünket. Ilyenek voltak az esküvők, családi-, baráti összejövetelek, bálok, sportrendezvények, kongresszusok, céges születésnapok, kulturális programok alkalmával rendezett tűzijátékok. Egyéni kívánságokat is figyelembe veszünk, illetve sokrétű tanáccsal is segítjük a megrendelőt. Vállalunk még: videófelvétel készítést valamint dekorációt.

Vezúv-Kalmár Kft.
Veres Pirotechnika
http://www.verespirotechnika.hu/

Segítünk önnek emlékezetesebbé tenni rendezvényét. Legyen szó akár születésnapról, céges rendezvényről, esküvőről, vagy bármi másról. A tűzijátékot minden esetben az Ön igényei alapján tervezzük meg, és kivitelezzük, hogy az tökéletesen igazodjon a rendezvény jellegéhez, méretéhez.

Veres Pirotechnika
PyroPont Service
http://www.pyropont.hu/pyropontservice/pyropont-service-unnep

PyroPont Service országos hálózat. Esküvő szervezés előtt állsz? Vagy más jeles családi esemény közeleg (szülinap, házassági évforduló)? Tudd meg, hogy hogyan veheted igénybe a PyroPont Service szolgáltatásokat a magánrendezvényekhez! Magántűzijátékok akár már 10.000 Ft-tól! cégünk több show és látványtechnikai berendezést is tud prezentálni: ködoszlop, konfettiágyú, fekvőköd, lángprojektor...stb.

PyroPont Service
Ta-Pyr Bt.
http://www.tapyr.hu/

Fő tevékenységi körünk: kül-és beltéri pirotechnikák, tűzijátékok tervezése, kivitelezése, szcenikai munkák lebonyolítása, pirotechnikai termékek kiskereskedelmi forgalmazása. Elérhetőségünk/ Cím: Tatabánya, Sárberki ltp. 314. Telefon: 34/304-674, 30/9680-824, 30/369-4229 Több évtizedes tapasztalattal vállaljuk kül- és beltéri tűzijátékok, pirografikák, pirotechnikai effektek teljeskörű kivitelezését (tervezés, engedélyezetés, működtetés, végtakarítás) koncertekre, színházi előadásokra, garden partikra, vállalati- és városi rendezvényekre, esküvőkre.

Ta-Pyr Bt.
Tűzijáték.hu
http://www.tuzijatek.hu/bemutatkozas/

Minden ami a tűzijátékhoz és pirotechnikához tartozik: petárdák, bombák, rakéták, csillagszórók, tortagyertyák és még sok más termék! Absolut Pyro kft. Célunk mindenkor olyan magasszínvonalú tűzijáték megvalósítása, mely látványelemeiben, volumenében és művészi hatását tekintve méltó a különleges alkalmak megünnepléséhez.

Tűzijáték.hu
Pyro-Ban Kft.
http://www.pyro-ban.com/

Pyro-Ban Kft. Tűzijáték anyagok export, importja, nagykereskedelme, valamint kül- és beltér tűzijátékok szervezése, lebonyolítása. H-1088 Budapest, Gutenberg tér 3.

Pyro-Ban Kft.
Piro-Fox Kft.
http://pirofox.hu/cegismerteto.html

Tűzijáték - Az ünnep fénypontja. Kiemelt családi rendezvények, megnyitók, kongresszusok, konferenciák, nagy céges rendezvények kedvelt csúcspontját jelenti ez a zenére megkoreografált tűzijáték!

Piro-Fox Kft.
Hirdetések
Oldal leírása
tuzijatek.wyw.hu: A tűzijáték felejthetetlen élmény, legyünk akár kilenc, akár kilencvenkilenc évesek. Egy látványos tűzijáték minden ünnepi esemény fénypontja. Tűzijáték vásárlás, kivitelezés esküvőre, születésnapra, céges rendezvényre, szilveszterrre vagy bármilyen ünnepi eseményre. Pirotechnikával, tűzijátékkal foglalkozó oldalak gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 109 válogatott tűzijáték témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 109 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 2780