Top 40 legnépszerűbb link > Tűzijáték - wyw.hu

Szponzorált linkek
WYW directory
http://directory.wyw.hu/

WYW global directory - globális katalógus. Főkategóriák: [Állatvilág, természet] [Egészség] [Gasztronómia] [Gazdaság] [Hobbi] [Ingatlan] [Internet] [Ipar] [Járművek] [Kereskedelem] [Kultúra] [Művészet] [Oktatás] [Sport] [Szállás] [Számítástechnika] [Szolgáltatás] [Szórakozás] [Tájékoztatás] [Társadalom] [Települések] [Tudomány] [Utazás] [Zene] ...

WYW directory
tuzijatek.hu - Értékesítési pontok
http://www.tuzijatek.hu/

tuzijatek.hu - Értékesítési pontok az egész ország területén, különböző áruházak területén. Tesco, Lidl, Aldi, Auchan...

tuzijatek.hu - Értékesítési pontok
Vezúv tűzijáték szaküzlet - Gyál
http://www.vezuvtuzijatek.hu/

Ha meg akarja lepni kedvesét, családtagját, ismerősét, jöjjön be szaküzletünkbe, vagy rendeljen weboldalunkon fentlévő és folyamatosan bővülő tűzijáték termékeinkből. Jelenleg több mint 1000 termékből válogathat, egész évben! Játékos termékek, rakéták, füstölők, bombetta telepek, konfetti, lampionok, római gyertyák, vulkánok-szikraszökőkutak...stb. Tűzijáték kivitelezést is vállalunk kül- és beltéren egyaránt.

Vezúv tűzijáték szaküzlet - Gyál
Piro-Fox
http://pirofox.hu/

Fő tevékenységünk a szilveszteri tűzijáték kereskedelem: Bevizsgált, engedélyezett termékeink a rakéták, forgók, röppentyűk mellett a komolyabb tűzijáték igényeket is kielégítő bombettatelepek, sorozatlövő tűzijátékok és speciális szilveszteri rakéták. Egész évben nyitvatartó Szaküzletünk: BP. XX. Jókai Mór utca 79. Árusítóhelyek: BAUMAX BP. XVIII. Üllői út 661., Interspar Városközpont, BP. XX. Széchenyi út 1.

Piro-Fox
Pyrocenter Webshop
http://pyrocenter.hu/webshop/tuzijatek-webaruhaz.php

Tűzijáték webáruház, tűzijáték rendelés online. Minden buli és szilveszter elengedhetetlen kelléke.

Pyrocenter Webshop
Piroshop
http://www.piroshop.com

Szilveszteri tűzijáték csomagok, tortatűzijáték születésnapra, esküvőre, rakéták, sorozatlövő, tűzijáték telepek, fáklyák, lángok, party kellékek.

Piroshop
Ad Astra Webáruház
http://www.adastra.hu/webshop.html

Egész évben forgalmazható játékos pirotechnikai termékek kis- és nagykereskedelme. Rakéták, rómaigyertyák, komplett telepek, egyéb termékek. Árusító helyeket is megtekintheti oldalunkon. (Lidl áruházak mellett.)

Ad Astra Webáruház
Tűzijáték vásár
http://www.tuzijatekvasar.hu/tuzijatek-webshop

Leskovics Pirotechnika - Tűzijáték webáruház. Római gyertya, tűzijáték telepek, rakéta, konfetti és egyéb termékek.

Tűzijáték vásár
PyroPont
http://www.pyropont.hu/

PyroPont tűzijáték: Tűzijáték boltok Magyarország területén. Honlapunkon előre felszerelkezhetsz a legvagányabb munícióval! Rendeld meg előre tűzijáték termékeket a PyroPont webshopban, válaszd ki a hozzád legközelebb eső tűzijátékos konténert, és mi előre összekészítjük a csomagodat! A csomagban ajándékot is fogsz találni: 1 csomag vihargyufa, 1 db 4D tűzijátéknézőszemüveg és 1 csomag fotópapír lesz a tied!

PyroPont
Tüzijátékfutár
http://www.tuzijatekfutar.hu/

Házhoz visszük a szórakozást! 4 hazai importőr, magas hatóanyagtartalmú, profi termékét találja meg nálunk, melyeket 2005. óta folyamatosan tesztelünk és forgalmazunk. Baranya megye egyetlen állandó pirotechnikai raktárában (Egerág), a kiskereskedelmi vásárlókon kívül, viszonteladókat is kiszolgálunk.

Tüzijátékfutár
PyroPont konténerek országosan
http://www.pyropont.hu/tuzijatek-boltok-2/terkep

PyroPont konténerek országosan: itt megtalálod a hozzád közelebb eső tűzijáték konténert, átvevőhelyet.

PyroPont konténerek országosan
Pyro-Bán Webáruház
http://www.tuzijatekaruhaz.com/

Nem szereted a gagyi minőséget? Mindenből a legjobbat rendeled, és most tűzijáték kéne? Oldalunkon mindent megtalálsz, amire szükséged van a-z-ig. Tűzijátékok kül- és beltérre, mindenki számára elérhető áron. Ne habozz, nézz be oldalunkra már ma és bízz meg minket! Ne feledd a jogszabály változást! A PT 1-2 tűzijáték termékeket egész évben megveheted és felhasználhatod! Bulizz velünk évközben is!

Pyro-Bán Webáruház
Ta-Pyr Bt. - Tatabánya
http://www.tapyr.hu/TA-PYR_pirotechnika.htm

Tatabánya, Sárberki ltp. 314. alatti üzletünkben a játékos pirotechnikai termékek (az un. PT-I osztályba tartozó effektek) egész évben, engedély nélkül megvásárolhatók! Minden év dec. 28-31. között kis tűzijátékok (az un. PT-II osztályba tartozó effektek) árusításával is állunk vásárlóink rendelkezésére!

Ta-Pyr Bt. - Tatabánya
LFO Bt. - Tűzijáték indítógépek
http://www.lfo.hu/termek.html

Pirotehnikai (tűzijáték és egyéb) indítógépek tervezése, gyártása és szervizelése. Termékeink között kézi vezérlésű, programvezérlésű, és rádiófrekvenciás indítógépek is találhatóak.

LFO Bt. - Tűzijáték indítógépek
Fire One
http://www.fireone.com/

FireOne™ a világon vezető, legfejlettebb digitális tüzelési és koreográfia rendszer. Indítógépek, pirotechnikai eszközök, felszerelések.

Fire One
Galaxis Showtechnik
http://www.galaxis-showtechnik.de/

Galaxis Showtechnik - Vezeték nélküli tüzelési rendszerek, indítógépek, koreográfiai, szimulációs szoftverek.

Galaxis Showtechnik
A tűzijáték kémiája
http://www.pyroverzum.hu/index.php?page=tuzijatekrol&prod=kemia

A tűzijáték kémiája: vegyjelek és felhasználásuk a tűzijátékokban.

A tűzijáték kémiája
Pyromate Firing Systems
http://www.pyromate.com/

Speciális pirotechnikai tüzelési rendszerek. A kis teljesítményű indítógépektől, az egészen speciális nagy teljesítményűekig.

Pyromate Firing Systems
Monetti
http://www.monetti.net/

Pirotechnikai, biztonsági eszközök, távvezérlések. Tűzijáték vezérlők, indítók, gyújtózsinórok, kiegészítők, elektromos vezeték, vetőcső...

Monetti
Enyhült a szabályozás, ám petárdázni tilos
http://www.origo.hu/jog/lakossagi/20111230-szilveszteri-tuzijatek-valamennyi ...

Szilveszteri tűzijáték: valamennyit enyhült a szabályozás, ám petárdázni változatlanul tilos, az új rendelet szerint.

Enyhült a szabályozás, ám petárdázni tilos
Finale Fireworks
http://www.finalefireworks.com/

Finale Fireworks - Professzionális tűzijáték koreográfia szoftver. Szimuláció és készletezési, leltár szoftver, pirotechnikai cégeknek

Finale Fireworks
Vegaelec
http://www.vegaelec.com/

Vegaelec - Francia professzionális tüzelés rendszerek gyártója. Indítógépek, kiegészítők, szoftverek.

Vegaelec
A tűzijáték rövid története
http://www.pyro-1.hu/tuzijatek-tortenete

történetét a lőpor feltalálásával szokták kezdeni, azonban már jóval régebbi időkben is használtak különféle köd- és tűzeffektusokat az egyiptomi papok, hogy ezzel vallási tanaik szolgálatába állítsák a népet...

A tűzijáték rövid története
MAPIT
http://www.mapit.hu/

MAPIT - Magyar Pirotechnikai Társaság honlapja. Egyesíti a hazai pirotechnikával foglalkozó szakembereket, illetve a pirotechnika iránt érdeklodo állampolgárokat.

MAPIT
Tűzijáték készítés története
http://pirofox.hu/a-tuzijatek-tortenete.html

Tűzijáték nélkül szinte elképzelhetetlen az augusztus 20-i ünnepség. A tündöklő tűzvirágok előállításának tudományát a pirotechnika őshazájában, az ókori Kínában bármilyen féltő gonddal őrizték a tudás lassan eljutott a birodalom határain túlra. Kínában már Kr. e. 960-ban is rendeztek tűzijátékot! „Az ezer meg ezer csillagbul szőtt homlok díszítmény tündöklése, mintegy versenyezni látszott a mennybolt ragyogványaival, mely fölött középen tűz szökőkút fejlenge, nemzeti fehér, vörös, zöld csillagcseppeket égre föllövölve: a szegfű rakéták, melyek a magasban különös szépséggel terjesztették fűzérként csillagvirágaikat,.. bámulatos remekei voltak eme művészetnek." (Egy XIX. századi újságcikkből)

Tűzijáték készítés története
Le Maitre
http://www.lemaitreltd.com/

Le Maitre pirotechnika, tűzijáték show elemek, füst és köd gépek. Számos színház, turné, koncertek, tv és filmipar beszállítója szerte a világon.

Le Maitre
Petárda Magazin
http://www.petarda.hu/

Petárda Magazin: hírek a pirotechnika és tűzijáték világából. Érdekességek, újdonságok, tesztek, videók, jogszabályok. A biztonságos tűzijátékozásért!

Petárda Magazin
Kovács Ákos: Játék a tűzzel
http://www.libri.hu/konyv/jatek-a-tuzzel.html

Libri.hu - Könyvajánló: A könyv a pirotechnikai látványosságoknak a reneszánsztól napjainkig terjedő több mint félezer éves hazai történetét tekinti át.

Kovács Ákos: Játék a tűzzel
PyroMaster
http://pyromaster.org/

A tűzijátékok felépítésével, működésével foglalkozó oldal. Égés, robbanás kémiája. Hogyan készül? Eszközök, kellékek.

PyroMaster
a tűzijáték kínai története
http://www.petarda.hu/index.php/t%C3%B6rt%C3%A9nelmi-%C3%A1ttekint%C3%A9s/a- ...

Ősi kína: Az emberek úgy hitték, hogy a tűz szétoszlatja, elzavarja a rossz szellemeket. A szikra jó jel, a hang harcol a szellemek ellen, a füst jó atmoszférát teremt. A tűzijáték mind a négy "elemet" ötvözi.

a tűzijáték kínai története
Beltéri tűzijáték projektor a Sega-tól
http://www.japantrendshop.com/uchiage-hanabi-fireworks-projector-p-577.html

Sega Toys: Beltéri tűzijáték szimulátor, az egész család szórakoztatására. Mozgó, animált, tűzijáték, hanghatással. Olyan mint egy igazi, élő show.

Beltéri tűzijáték projektor a Sega-tól
Antikvárium: pirotechnikai könyv
http://www.antikvarium.hu/ant/book.php?konyv-cim=a-pirotechnika-es-a-pirotec ...

Dr. Táplányi Endre: A pirotechnika és a pirotechnikai ipar története c. könyv.

Antikvárium: pirotechnikai könyv
Fogalma, története
http://www.verespirotechnika.hu/a-tuzijatek-tortenete

Mi is a tűzijáték? Szórakoztatási célból, ünnepek, kiemelkedő események emlékezetessé tétele, hangulatának fokozása végett különféle pirotechnikai (tűzijáték) termékek művészi elműködtetése pirotechnikus szakember irányítása mellett.

Fogalma, története
Liu yang Fireworks (Kína)
http://www.liuyang-fireworks.com/

Liu yang a tűzijáték és petárda készítés bölcsője, szülőhazája. A városban a tűzijáték és petárda szorosan összefonódik az ősi kínai hagyományokkal. A cég termékei elérhetőek Európában, Japánban, Ausztráliában, Amerikában, Délkelet-Ázsiában is.

Liu yang Fireworks (Kína)
Lupsánné Kovács Eta: Tűzijáték (vers)
http://www.poet.hu/vers/51562

Lupsánné Kovács Eta Tűzijáték verse a www.poet.hu-n.

Lupsánné Kovács Eta: Tűzijáték (vers)
Pyrocenter
http://pyrocenter.hu/

Tűzijáték webáruház (online tűzijáték rendelés), pirotechnikai portál. Immár 2004 februárja óta építjük a hazai közösséget, mindannyiunk örömére. Itt olvashatsz bolti tűzijátékok tesztjeit és használati útmutatóit, híreket és pyroblogokat, részt vehetsz a Pontversenyben... A fórumban kötetlenül cseveghetsz bármiről, sok téma pörög már, amihez hozzászólhatsz.

Pyrocenter
Wikipédia: Pirotechnika
http://hu.wikipedia.org/wiki/Pirotechnika

A pirotechnika a vegyészet (kémia) azon különleges területe, mely olyan anyagokat, vegyületeket, illetve azok keverékeit kutatja, fejleszti, gyártja és alkalmazza, melyek elégése irányított, azaz előre meghatározott fény-, hang-, láng-, szikra-, füst-, köd- vagy gázképződéssel jár.

Wikipédia: Pirotechnika
Tűzijáték jogszabály
http://www.pyropont.hu/erdekes/tuzijatek-jogszabaly

Tűzijáték jogszabály, 173/2011. (VIII. 24.) Korm. rendelet teljes verzió.

Tűzijáték jogszabály
Jogszabály köznyelven
http://www.pyropont.hu/erdekes/jogszabaly-koznyelven

A tűzijáték jogszabályról köznyelven, tömören. A jogszabály átlagos felhasználókra vonatkozó részei lényegre törően.

Jogszabály köznyelven
Vezúv-Kalmár Kft.
http://www.vezuvtuzijatek.hu/tuzijatek.php

Nagy tapasztalatot szereztünk a tűzijáték szolgáltatás terén, hiszen számos esetben - a megrendelő igényeihez is igazodva - kellett a legkülönbözőbb feladatokat teljesítenünk, nehézségeket megoldanunk. Fennállásunk óta számos rendezvényre tettük fel a "koronát". Mindig különös gondossággal, részletességgel - a helyszín alapos ismeretében - kezelünk, és ennek megfelelően alakítjuk a show egészét. A kisebb családi rendezvényektől a nagyobb tömeget vonzó események tekintetében nagyszerűen megálltuk a helyünket. Ilyenek voltak az esküvők, családi-, baráti összejövetelek, bálok, sportrendezvények, kongresszusok, céges születésnapok, kulturális programok alkalmával rendezett tűzijátékok. Egyéni kívánságokat is figyelembe veszünk, illetve sokrétű tanáccsal is segítjük a megrendelőt. Vállalunk még: videófelvétel készítést valamint dekorációt.

Vezúv-Kalmár Kft.
Szakmai kisszótár
http://www.petarda.hu/index.php/pirotechnikai-kissz%C3%B3t%C3%A1r.html

Szakmai kisszótár: tűzijátékok, pirotechnikai kifejezések, szavak magyarázata.

Szakmai kisszótár
Hirdetések
Oldal leírása
tuzijatek.wyw.hu: A tűzijáték felejthetetlen élmény, legyünk akár kilenc, akár kilencvenkilenc évesek. Egy látványos tűzijáték minden ünnepi esemény fénypontja. Tűzijáték vásárlás, kivitelezés esküvőre, születésnapra, céges rendezvényre, szilveszterrre vagy bármilyen ünnepi eseményre. Pirotechnikával, tűzijátékkal foglalkozó oldalak gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 109 válogatott tűzijáték témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 109 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 2780